Szukaj w Katalogu Gastronomicznym |
|
|
| | Lista firm z branży : Ciastkarskie akcesoria | | |
| |
| :: | AGROHURT Andrzej Psik 42-200 Częstochowa Zaciszańska 18D tel. 34 36-57-997 Czynne : od 8.00 do 16.00, w soboty od 8.00 do 12.00. Url: www.agrohurt-czestochowa.pl e-mail: agrohurt_czestochowa@op.pl agrohurt_czestochowa@op.pl
Zaopatrzenie w surowce do produkcji ciastkarskiej, piekarskiej i do gastronomii (mąki, cukry, drożdże, nadzienia, bakalie, owoce, polepszacze, ziarna, mixy, aromaty, esencje, dekoracje, polewy, kakao, tłuszcze, oleje). Mąka żytnia. Dynia. Sezam. Słonecznik. Aromaty spożywcze, dekoracje cukiernicze, orzechy, śliwki, miód sztuczny, mak. Skrzynki na pieczywo, papier pakowy, tacki aluminiowe, sytropianowe, papierowe. Papier pakowy, kartony na torty, folia do pakowania. Skrzynki na pieczywo, foremki na ciasto. Farsze: kapusta, pieczarka, papryka. Foremki aluminiowe. Folia spożywcza. Tylki cukiernicze. Śmietana kremówka. Ubrania piekarskie. Ser tarty i mąka do pizzy. Sosy. Mieszanki chlebowe i cukiernicze. Frytury, owoce prażone, masa makowa, płatki ziemniaczane, zagęstniki, siemie lniane, smalec, soja ziarno, stabilizatory, strychówka. Taśma do zaklejarek, worki do szprycowania. Środki czystości: papier toaletowy, ręczniki papierowe, mydło w płynie, dozowniki do mydła, płyn do naczyń, koszyczki do chleba (chlebowe). | | |
:: | BARTEX KLUZA Sp. J. 42-200 Częstochowa Żyzna 58 tel. 34 362-94-72, 362-07-95, 508-270-501, 508-270-508, fax: 362-94-72 Czynne : od 8.00 do 16.00, w soboty od 8.00 do 12.00. Url: www.bartex.net.pl e-mail: biuro@bartex.net.pl Zaopatrujemy w surowce: cukiernie, piekarnie, lodziarnie i producentów żywności. Posiadamy w ofercie produkty firm "Ovopol" Nowa Sól - proszek jajeczny, białko i żółtko w proszku, SUDZUCKER - Polska (cukier), drożdże. Margaryny i tłuszcze (KRUSZWICA, UNIFET). KOMPLET - Polska, ECO TRADE, AKO, Dr Oetker, CREDIN. TERRAVITA - Rola Poznań (polewy, kuwertury). MASTER MARTINI. LIBELLA, AROMA-POL, IPRA-Polska, JAPART, JAR - aromaty, esencje i barwniki. PROSPANA, VORTUMNUS, MARINEX, GRADOS. Przetwory owocowo-warzywne: PAN - Poznań, GALAGO. PREGEL - komponenty do lodów. KAMIS - catering.
Zaopatrzenie w surowce do produkcji makaronów oraz produkcji ciastkarskiej, cukierniczej, piekarniczej. Dystrybutor regionalny Zakł. Jajczarskich "Owopol" Nowa Sól- proszek jajeczny, białko i żółtko w proszku. "Interagra" Poznań (polewy, kuwertury), "Ako" Bydgoszcz (polepszacze).
1. Hurt artykułów do produkcji ciastkarsko-cukierniczo-piekarskiej
- dekoracje cukiernicze
- opakowania na torty
- drobny sprzęt
- mak
- bakalie
- marmolada
- kakao
- orzechy
- polewa kakaowa
- kuwertura naturalna
- mleko w proszku
- ser cukierniczy
- proszek jajeczny
- dodatki do ciast
- dodatki do makaronów
- owoce i warzywa kandyzowane
- polepszacze, mieszanki, mixy ciast i pieczywa
- dodatki do pieczywa
- drożdże
- margaryny, tłuszcze, oleje, frytura
- surowce: białko w proszku, budyń, cukier kryształ, cukier puder,
dżemy, galaretki, jabłko prażone, kakao, kremy budyniowe i kremy do tortów, kuwertura biała
mleczna, kuwertura naturalna Roma, mak, marmolady, mączka
ziemniaczana, miód sztuczny, mleko w proszku, orzechy, polewy,
proszek jajeczny, syrop ziemniaczany, soda oczyszczana, żelatyna
spożywcza, żółtko w proszku, margaryny, tłuszcze, esencje,
aromaty, bakalie, słonecznik,
wszystko luzem
| | |
:: | DA-MAZ Daniel Mazurek 42-161 Starokrzepice Oleska 305 tel. 34 607-941-849, 607-941-839, 34-319-65-86 Czynne : od 7.00 do 17.00, w soboty od 7.00 do 14.00. Url: www.da-maz.pl e-mail: lukas@da-maz.pl Urządzenia i usługi dla przemysłu spożywczego: stoły, linie produkcyjne, linie technologiczne dla przemysłu mleczarskiego, drobiarskiego, zakładów mięsnych, wytwórni makaronu, cukierni, zakładów przemysłu spożywczego. | | |
| |
Powrót do katalogu branżowego |